Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο

5 χειμερινές αποδράσεις στο χιόνι


Τύπος ταξιδιού
Απόδραση σε πόλη
Νησιά

Όταν έρθει ο χειμώνας, υποδεχθείτε το κρύο κάνοντας μια κράτηση για μαγευτικές διακοπές στο χιόνι. Για να σας προσφέρουμε έμπνευση, συγκεντρώσαμε τα πιο συναρπαστικά σαλέ, τα πολυτελέστερα θέρετρα σκι και τα καλύτερα σημεία για να θαυμάσετε το Βόρειο Σέλας από όλο τον κόσμο.

Rosenheim Hakuba στο Ναγκάνο, Ιαπωνία

Θαυμάστε τη χιονισμένη θέα από το Rosenheim Hakuba

Το Rosenheim Hakuba είναι ένα θέρετρο σκι που έχει μπαρ με καραόκε και διαθέτει παραδοσιακό ντιζάιν και σύγχρονες παροχές. Είναι χτισμένο σε στιλ παλιού ελβετικού αρχοντικού, με καφασωτό και ένα μεγάλο ρολόι στην πρόσοψη, ενώ οι γύρω πλαγιές των Ιαπωνικών Άλπεων καλύπτονται με χιονισμένα έλατα. Πάρτε το λεωφορείο για το Hakuba Happo One Ski Resort για μια αναζωογονητική μέρα γεμάτη σκι ή σνόουμπορντ. Μετά επιστρέψτε στο Rosenheim Hakuba και χαλαρώστε στις ιδιωτικές ιαματικές πηγές του.

The Lodge at Flying Horse στο Κολοράντο, ΗΠΑ

Μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων σας περιμένει στο Κολοράντο

Το Κολοράντο είναι μία από τις πολιτείες με τις περισσότερες χιονοπτώσεις στις ΗΠΑ, ενώ διαθέτει και μοναδικά τοπία. Το The Lodge at Flying Horse έχει θέα στα Βραχώδη Όρη, τα οποία καλύπτονται από χιόνι τον χειμώνα. Οι εγκαταστάσεις του ξενώνα περιλαμβάνουν το γήπεδο γκολφ Weiskopf που λειτουργεί και εκτός της κανονικής περιόδου (όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες), σπα, πισίνα και πολυτελή lounge όπου μπορείτε να καθίσετε και να βλέπετε τις νιφάδες που πέφτουν έξω από το παράθυρο.

Litli Geysir Hotel στο Haukadalur, Ισλανδία

Θαυμάστε το Βόρειο Σέλας στο Haukadalur, Ισλανδία

Δεν είναι ποτέ βέβαιο ότι θα εντοπίσει κανείς το Βόρειο Σέλας, αλλά στην κοιλάδα του Haukadalur στον Χρυσό Κύκλο της Ισλανδίας, έχετε μεγάλες πιθανότητες να δείτε αυτό το φυσικό φαινόμενο. Το Litli Geysir Hotel (που πήρε το όνομά του από τις κοντινές ιαματικές πηγές) αποτελείται από παραδοσιακά ισλανδικά ξύλινα σπιτάκια που φωτίζονται με κεριά από κερί μέλισσας και έχουν μινιμαλιστική διακόσμηση. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στη γύρω περιοχή, όπως βόλτα με σνόουμομπιλ ή να θαυμάσετε τους θερμοπίδακες με την ανατολή του ήλιου.

Le Faucigny Hotel de Charme σε Ρον-Αλπ, Γαλλία

Θαυμάστε τη θέα στο Λευκό Όρος

Οι χιονισμένες κορυφές και τα κλασικά σαλέ του Σαμονί δημιουργούν ένα ασυναγώνιστο χειμερινό τοπίο. Κάντε σκι σε μερικές από τις κορυφαίες πλαγιές της Ευρώπης και θαυμάστε την εντυπωσιακή θέα στο Λευκό Όρος πάνω σε ένα από τα τελεφερίκ της περιοχής. Στη συνέχεια, ζεσταθείτε σε ένα κομψό περιβάλλον στο Le Faucigny Hotel de Charme, ένα σύγχρονο σαλέ με υδρομασάζ, σάουνα και ένα lounge με τοίχους σε ζεστές αποχρώσεις, τζάκι και ράφια με βιβλία από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Valen Cabins στο Reine, Νορβηγία

Το Reine στη Νορβηγία συνδυάζει θέα στο βουνό και τη θάλασσα

Στο νορβηγικό ψαροχώρι του Reine,το Valen Cabins,προσφέρει ξύλινα σπιτάκια καλυμμένα με χιόνι και βαμμένα σε αποχρώσεις του κόκκινου. Διαθέτουν μαντεμένιες ξυλόσομπες και θέα στο βουνό και στη θάλασσα. Νοικιάστε αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε την περιοχή και το γαλήνιο τοπίο, ή απλώς απολαύστε τη θέα από την αυλή σας ντυμένοι ζεστά και θαυμάζοντας τα αστέρια μια βραδιά με καθαρό ουρανό.